Lezers over 50% meer talent

Jan Bout

– Voorzitter van de Raad van Bestuur, Royal Haskoning; en Lid Taskforce Talent naar de Top

“Dat genderdiversiteit goed is voor de business case, wisten we al. Maar wat het lijnmanagement en de betrokken vrouwen hieraan kunnen doen, is voor velen minder duidelijk. Dit boek geeft hen op een leuke en praktische wijze inzicht in de manier waarop zij zelf aan meer diversiteit kunnen bijdragen. Een aanrader voor al die lijnmanagers die op zoek zijn naar de sleutel tot genderdiversiteit.”

Pieter Jongstra

- Managing Partner Belgium and The Netherlands, EY

“Esther Mollema toont overtuigend aan dat diversiteit je als organisatie pure winst oplevert. Ook EY is gebaat bij meer vrouwen in leidinggevende posities. De kracht van dit boek is voor ons dat Esther Mollema de tools levert waarmee managers vandaag nog, op alle niveaus van onze organisatie, aan de slag kunnen.”

Hanne Buis

- Manager Airside Authority Luchthaven Schiphol

“Dit boek geeft managers/leiders praktische handvatten om vrouwen te helpen hun talenten verder te ontwikkelen. Dat komt niet alleen vrouwen, maar zeker ook de organisaties ten goede. Het boek zet leiders aan om meer uit hun organisatie(onderdeel) te halen en de organisatie daarmee beter voor te bereiden op de toekomst.”

.